TEC IT

arc
cross
Gepubliceerd op: 06/03/2019

Yes, onze nieuwe website is er! Hoe dat voelt? We zijn “preus lik 40”, content met het eindresultaat, voldaan dat het éindelijk af is, klaar om ons bedrijf overal en bij iedereen voor te stellen.
(Leestijd: 4 minuten)

2140204_1

Voor ons is dit niet zomaar een nieuwe website, het is in feite een nieuw begin.

Het ontwikkelen van deze website zorgt ervoor dat je als bedrijf stilstaat bij jouw core business: Wie zijn we als bedrijf? Wat willen we uitstralen? Waar staan we voor? Waar liggen onze specialiteit en sterktes?

Want dit hebben we geleerd: “less is more”. We willen ons, binnen de drukbevolkte IT consultancy markt, onderscheiden. En dat doen we door te focussen in profielen, door een duidelijk consultancy traject uit te stippelen, door waar te maken wat we beloven. Alhoewel we al 20 jaar bestaan, betekent 2019 voor ons een nieuwe start. We zijn (voorlopig) nog klein en voelen ons als een start-up. Een start-up vol goesting, enthousiasme om de wereld te veroveren.

Hoe voelt dat, werken bij TEC IT? Voor ons hoeft het allemaal niet te stijf en te formeel te verlopen. Bij ons werken is leuk, een bedrijfje met een hoek af. Onze consultants werken dan wel bij klanten, toch willen we dicht bij elk van hen staan. Door regelmatig binnen te springen, een eindejaarscadeautje te bezorgen, een drink te organiseren of samen naar een IT conferentie te trekken.

Tec IT246_W

Hopelijk tot snel?

We zitten vol ambitie en hebben jou nodig om te groeien. Dus go ahead, neem contact met ons op. En proef zelf van het TEC IT gevoel. See you soon?

Pssst… Graag willen we bij deze ook nog eens onze partner Digital Pulse bedanken voor het bouwen van deze website. Digital Pulse is een start-up uit Kortrijk, jonge gasten die begrijpen wat je zoekt als klant en flexibel inspelen op jouw verwachtingen. Creatievelingen die je vooral met een smile en open geest ontvangen. Thanks!