TEC IT

arc
cross
Gepubliceerd op: 13/03/2019

Because too much coffee is always a good idea!
TEC IT is aanwezig op diverse jobbeurzen met een leuke koffie bar.
(Leestijd: 2 minuten)

Het is weer die tijd van het jaar... De afstudeerbeurzen!

Zo'n jobbeurs is het ideale moment om met verschillende bedrijven in contact te komen en de jobmogelijkheden te leren kennen. TEC IT is ook van de partij, want we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

In plaats van een saaie stand met tafel en roll-ups, kozen we ervoor om een koffiebar mee te nemen. Je weet wel: we turn coffee into code :)! Met deze koffiebar willen we vooral leuke, informele babbels hebben met de studenten. Geen stijf gedoe of standaard goodiebags, maar een heerlijke Nespresso koffie "aan den toog".

Aan de hand van een gezellige babbel willen we je vooral informeren wat de mogelijkheden zijn als jonge starter. Welk soort persoon ben je, naar wel soort startersjob ben jij op zoek, binnen welk soort organisatie zou jij passen? En van daaruit kijken we verder naar de geschikte projecten!

Oh ja, bij ons kun je ook terecht met al jouw startersvragen die je nergens anders durft te stellen. Hoeveel kan ik verdienen? Krijg ik een wagen? Welk soort opleidingen kan ik volgen? We zijn graag open en eerlijk met jou, zodat je goed geïnformeerd bent voor jouw eerste job!

Zien we elkaar binnenkort?

  • Technologiecampus Gent
  • Career Launch Design en Technologie
  • Karel De Grote - Artesis Plantijn Beurs
  • Jobhappening Hogent Toegepaste Informatica
  • Jobhappening Kortrijk Expo