TEC IT

Terug naar het overzicht
cross
What it's about

Our Bootcamp

Voor onze Young Talents gaan we een stap verder, en starten we in februari 2020 een heuse .net Bootcamp. We vullen onze Hive vol enthousiaste graduates om hen 3 weken lang klaar te stomen voor een professionele .net onwikkelcarrière. We buigen je schoolse kennis of je eerste .net-ervaring om in een zeer praktijkgerichte toolset.

Ken je het gevoel ?
Je bent afgestudeerd, nog bezig met die bachelorproef, maar je zou toch graag begin volgend jaar beginnen werken. Of je startte in september bij je eerste werkgever, maar de afstand of de technologiestack valt wat tegen. Of je sloeg de weg van sysadmin in maar mist het programmeren…

Screw it, let's do it!
Begin maart lanceren we je, in overleg natuurlijk, bij één van onze .net klanten. We blijven je nauw opvolgen, zeker het eerste jaar, door maandelijkse coaching met jou en met onze klant. Je krijgt ook workshops in soft skills, een stevige maandwedde (al tijdens de opleiding) en een coole wagen.

En als je na een tijdje nog iets anders wilt proeven, zijn we hier om een nieuwe opdracht als expert consultant voor jou te vinden…!

WHAT WE EXPECT

Jouw geweldige kwaliteiten

Your code

Your code is .net, je hebt een degelijke basiskennis C#. Je bent eager om bij te leren!

Vlotte babbel

Naast een stevige technische bagage beschik je over de nodige soft skills. Want met een vlotte babbel lukt het toch veel beter om de noden en doelstellingen van gebruikers te interpreteren.

Flexibel

Als consultant zijn klantgerichtheid en flexibiliteit noodzakelijk om vlot in te spelen op projecten of vragen van klanten.

Just do it

Je neemt van nature graag het initiatief en houdt ervan om projecten te trekken. Jij denkt in termen van oplossingen, gaat geen probleem uit de weg.

You only grow out of your comfort zone

Als consultant stap je toch altijd wat buiten jouw comfortzone bij een nieuw project. Maar geen zorgen, we’ve got your back!

Tec IT180_W
arc
cross
Tec IT181_W
We soigneren onze IT champions

What we offer

  • State of the art .net Bootcamp, workshops (coding opleidingen, IT conferenties, inspiratiesessies, ...).
  • Uitdagende projecten, op jouw lijf geschreven.
  • Coaching- en opvolgmomenten doorheen jouw traject.
  • Soft skills opleidingen zoals project management, consultingvaardigheden of Insights Discovery.
  • Onbeperkte toegang tot SAI avondconferenties.
  • Stevige maandwedde, coole bedrijfswagen en mooie extralegale voordelen.
  • En ontspanning! Een frisse pint na het werk, een lunch met de collega’s, een gidstour in Brugge, een avondje pool biljart, een avond naar de film met het gezin, samen naar een IT conferentie … Het kan allemaal!
cross
Tec IT020_P
Tec IT235_P
Tec IT021_P
Tec IT017_P

Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Laat hier jouw gegevens achter, dan contacteren we je binnenkort.

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van de sollicitatie.

Benieuwd naar
jouw collega’s?

Siemensmobility
Elaut
Tec IT180_W
Tec IT004_W
Tec IT120_W
Tec IT009_W
’t is hier goed!

TEC IT is voor ons een betrouwbare sourcing partner. Voor zowel jonge ICT profielen als voor de meer specifieke kennis haalden ze reeds meermaals de juiste expertise binnen.

Johan Vanhoutte
Siemens Mobility NV, Project Delivery Manager
’t is hier goed!

TEC IT was voor Elaut de ideale partner in het zoeken naar een ontwikkelaar met passie voor C++, die past in onze bedrijfscultuur en zich snel thuis voelt in een kleine equipe.

Joeri Hofman
Elaut NV, Research & Development
’t is hier goed!

Ik ben gestart bij TEC IT vanwege de diversiteit aan werkmogelijkheden en ben gebleven door hun persoonlijke aanpak met ons als consultants.

Amaury D'Haene
Proximus, Junior ETL Developer
’t is hier goed!

De succesformule binnen TEC IT wordt gemaakt door people management, professionalisme en goede begeleiding. Als junior Java developer kreeg ik bij TEC IT de nodige opleiding, begeleiding en de perfecte eerste uitdaging. Eén van de grootste troeven van TEC IT is de familiale en gezellige sfeer tussen de collega's.

Ward Pauwels
Sofico, Junior Java Developer
’t is hier goed!

Bij TEC IT ben je geen nummer maar een echte collega. Je krijgt hier de nodige flexibiliteit aangeboden met betrekking tot de klant: opleidingen en andere voordelen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Nick Van Rompuy
Siemens, System Engineer
’t is hier goed!

Al meer dan 15 jaar is TEC IT een trouwe partner voor mij om mijn belangen als freelancer te behartigen. Ik kijk er naar uit om er nog eens 15 jaar bij te doen.

Simon Struyve
Liantis, Senior Front-end Web & Java Developer