TEC IT

Terug naar het overzicht
cross
What it's about

De uitdaging

De uitdaging

Altijd al zin gehad om bij een marktleider te werken ? En ondergedompeld te worden in een wereld van data ? Beginnen je oogjes te blinken als je hoort over ETL’s, data migraties, data modellering ? Hou je van graven (naar informatie) ?

Dan stel ik je graag eens voor aan één van onze belangrijkste klanten.Als jonge consultant kom je hier terecht in het “Information Quality Team”, waar je met een klein team als enige toegang hebt tot alle data van het bedrijf. Het team is rijkelijk voorzien van de nieuwste technologische omgeving, maar haar belangrijkste wapen is een superkrachtig ETL tool dat alle data in kaart brengt.

Waarin zul jij je kunnen uitleven?

 • Je bouwt en onderhoudt de data modellering, reconciliaties en kwaliteitsaudits met de krachtige Ab Initio GUI.
 • Geen zorgen: de eerste maanden word je opgeleid in de tool zelf, je komt terecht in een team van ervaren gebruikers die je begeleiden in je eerste refactorings en finetunings van het lopende werk. Geen ex cathedra opleidingen dus, meteen aan de slag ;)
 • Stilaan krijg je zelf ook kleinere opdrachten, en kan je groeien in je kennis. Bij je eerste complexere opdracht mag je samenwerken met een team analyst of een product owner uit de business.
 • Samen met de klant kies je wat je graag doet: ofwel word je de data specialist die houdt van het ontrafelen van complexe structuren, ofwel ga je liever in overleg met de business in een agile project…
WHAT WE EXPECT

Jouw geweldige kwaliteiten

Your code

Je bent jong en op zoek naar een analytische job, richting data en management tools. Je hebt een goeie kennis van databases en query language.

Vlotte babbel

Naast een stevige technische bagage beschik je over de nodige soft skills. Want met een vlotte babbel lukt het toch veel beter om de noden en doelstellingen van gebruikers te interpreteren.

Flexibel

Als consultant zijn klantgerichtheid en flexibiliteit noodzakelijk om vlot in te spelen op projecten of vragen van klanten.

Just do it

Je neemt van nature graag het initiatief en houdt ervan om projecten te trekken. Jij denkt in termen van oplossingen, gaat geen probleem uit de weg.

You only grow out of your comfortzone

Als consultant stap je toch altijd wat buiten jouw comfortzone bij een nieuw project. Maar geen zorgen, we’ve got your back!

Tec IT180_W
arc
cross
Tec IT181_W
We soigneren onze IT champions

What we offer

 • State-of-the art project, op jouw lijf geschreven.
 • TEC IT Academy opleidingen, workshops of bootcamps (coding opleidingen, IT conferenties, inspiratiesessies, ...).
 • Coaching- en opvolgmomenten doorheen jouw traject.
 • Soft skills opleidingen zoals project management, consultingvaardigheden of Insights Discovery.
 • Onbeperkte toegang tot SAI avondconferenties.
 • Stevige maandwedde, coole bedrijfswagen en mooie extralegale voordelen.
 • En ontspanning! Een frisse pint na het werk, een lunch met de collega’s, een gidstour in Brugge, een avondje pool biljart, een avond naar de film met het gezin, samen naar een IT conferentie … Het kan allemaal!
cross
Tec IT059_W
Tec IT062_W
Tec IT063_P
Tec IT043_W

Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Laat hier jouw gegevens achter, dan contacteren we je binnenkort.

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van de sollicitatie.

Benieuwd naar
jouw collega’s?

Siemensmobility
Elaut
Tec IT180_W
Tec IT004_W
Tec IT120_W
Tec IT009_W
’t is hier goed!

TEC IT is voor ons een betrouwbare sourcing partner. Voor zowel jonge ICT profielen als voor de meer specifieke kennis haalden ze reeds meermaals de juiste expertise binnen.

Johan Vanhoutte
Siemens Mobility NV, Project Delivery Manager
’t is hier goed!

TEC IT was voor Elaut de ideale partner in het zoeken naar een ontwikkelaar met passie voor C++, die past in onze bedrijfscultuur en zich snel thuis voelt in een kleine equipe.

Joeri Hofman
Elaut NV, Research & Development
’t is hier goed!

Ik ben gestart bij TEC IT vanwege de diversiteit aan werkmogelijkheden en ben gebleven door hun persoonlijke aanpak met ons als consultants.

Amaury D'Haene
Proximus, Junior ETL Developer
’t is hier goed!

De succesformule binnen TEC IT wordt gemaakt door people management, professionalisme en goede begeleiding. Als junior Java developer kreeg ik bij TEC IT de nodige opleiding, begeleiding en de perfecte eerste uitdaging. Eén van de grootste troeven van TEC IT is de familiale en gezellige sfeer tussen de collega's.

Ward Pauwels
Sofico, Junior Java Developer
’t is hier goed!

Bij TEC IT ben je geen nummer maar een echte collega. Je krijgt hier de nodige flexibiliteit aangeboden met betrekking tot de klant: opleidingen en andere voordelen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Nick Van Rompuy
Siemens, System Engineer
’t is hier goed!

Al meer dan 15 jaar is TEC IT een trouwe partner voor mij om mijn belangen als freelancer te behartigen. Ik kijk er naar uit om er nog eens 15 jaar bij te doen.

Simon Struyve
Liantis, Senior Front-end Web & Java Developer